Direktlänk till inlägg 12 april 2008

66

Av Tess - 12 april 2008 15:16

Gosch, nu har ajg så här mycke att skriva igen.


Anyway, kan ta veckan som varit.

Kan sammanfatta den i ett ord "Oooulf" ;) 


Söndag: Hämtade Kara från flygplatsen, min tyska utbytesstudent.

Vi hade en kul dag och kom redan första dagen jävligt nära varandra, vi var dessutom ute på en jävligt lång prommis.

Mys på den! 


Måndag: Kara följde mig till skolan. Hade matte, där vi spelade sänka skepp sen var de svenska vi var på en teater ch de enda tyskarna fattade var när dom som spelade teatern ställde sig och skrek "SIEG HEIL" typ tusen gånger så de bara ekade i hela rummet, alla stirrade på tyskarna och dom blev helt förskäckrta.

Fyfan.

jaja, efter de vr de gympa, vi gick på prommis in till stan där hon köpte lite vykort sen åkte vi och handlade mat åså ich sen fortsatte myset hemma.

Vi skulle på promenad på kvällen, vi gick och när vi var utomhus på trappen svimmade jag ihop, föll ner och slog skallen väldigt hårt i hörnet på stentrappan.

Fick en liten hjärnskaking och de blödde som fan och fyfan, gör ont än.

På kvällen var de middag på bryggis för alla värdfmailjer och utlänningar, alltås spanjorerna, polackerna, norskarna, danskarna och tyskarna, där blev jag omplåstrad av bryggisgubben för de började blöda igen ;P 


Tisdag: Hägnan med alla utbytesstudenter.

Äcklig dag, tillbringade dagen på hägnan med alla, först lite guidad tur på kass engelska sen hade vi aktivter och vårat lag vann (ooulf!), jag frös som fan och var trött och hängig pga att jag inte fått så mycke sömn natten innan pga smärtan i skallhelvetet. 

Fortsatt mys hemma :) 

 

Onsdag: Vi var i Jokkmokk först, där vi såg på samemuseet dom har där, fett fint och vi åt värsta lunchen i deras svindyra resturang som sjävlklart skolan stod för, efter de åkte vi till polcikeln där alla fick diplom för att gå över den, alla hoppåade ba poff..sen efter de var de storforsen på schemat, sen hem.

Blev mycke buss den dagen ;p

Här följde även Alexander (också tysk utbutesstudent) med oss hem, ajg tog en till för att hon som han bodde hos..ja jag vet inte, tjorvade så jävligt bara.

Och fyfan vilken kul kväll vi hade! :D

"trettitretrettitretrettitre" 


Torsdag: Alla vi var på ormberget där utlänningarna fick testa att åka skidor och sen grilla vi väcligt stora hamburgare och drack festis.

Vi lekte även i pulbakcen, eller ja, lärarna iaf.

Dom hade roligare än oss ;) 

Även här jävligt nysig kväll, vi åt även på exotic och efter vi skämt ut oss mycke och så så kom vår servitris vi hade underfund med att alex oxh kara inte kunde svenska så hon skulle säga till alex "aaaah you are a very funny guy" men råkade säga "gay" istället för guy.

Kan ju säga som så att han blev jväligt mobbad den dagen för den av oss ;)

Vi blev även jävligt bra kompis med markus (svensk), jorgen (norsk) och hanne (norsk) den här dagen.

Fyfan vad kul vi hade, skrattade typ ihjäl mig hela tiden :D och aao..

och tack än en gång för lånet av jackan markus :)

jag frös som fan där ute på ormberget men han tog av sig sin jacka och av den till mig, schyrre som! :D 

 

Fredag: Sista dagen tillsammans och den tillbringades i skolan, klockan 2 kom deras flygtaxi och hämtade dom och byebye. 


Här var jag även hos matte och maria och mysade, åt god mat, såg film/tv och bara hde kul :)

 

Lördag: de är alltså nu och jag ska strax iväg till avan för tjejkväll emd dom bästa, kommer nog bli mysigt.



 anyway, läget annars är väl sådär, saknar alla så jävligt. Har haft en riktigt kul tid och ja, jag ahr inte ahft så här kul och mysigt på länge.

Kommer sakna alla de här kvällarna vi suttit och pratat och skrattat nu när ni åkt men ja, jag ångrar iaf inte en sekund att jag tog den chansen att ta emot er :)

Och jag kan inte låta bli att fascineras över hur coolt de 'r med gemenskapen vi hade, alla hade en riktigt jävligt bra gemenskap och de är så kosntigt, trots att vi kommer från olika länder, har olika kulturer, äter inte samma mat, beter oss olika hemma jämfört me här och inte ens pratar samma språk så var de sån jävla sammanhållning och gemenskap.
Kändes så, äkta på nått sätt.

Kommer verkligen sakna de men skulle aldrtig tveka på att ta den här chansen igen! :)


Och med mitt huvud, är de sisådär, har fortfarande jävligt ont och ser ut som att ajg varit i slaggis eftersom jag ahr stort jävla blåmärke på hela den sidan i fejset de är typ mellan ögat och tinningen så ja, syns mycke och jag gruvar miog för hur ärret kommer se ut sen

jävla harrypotter wannabe säkert ;P


 

Puss! :* 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tess - 14 juni 2010 15:43

Hur häftigt och hur värt vore inte ett toaletträningsset - till din katt? Hur värt är de inte att slippa ta bort nå mer kiss och bajs från kattlådan, för endast 585 spänn?   Jag är sjukt redo att slå till på en sådan. Speciellt eftersom jag har t...

Av Tess - 20 februari 2010 17:21

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis biobiljett! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med orden köpa aktiebolag, så skickar de biljetten inom kort! Hurra! ...

67

Av Tess - 30 april 2008 05:37

Nu sitter jag här i brist på annat så tänkte jag göra en liten uppdatering (de där med i brist på annat var en lögn). Veckorna har gått på som vanligt, skola, helg, kompisar. Ja ni vet, precis som vanligt.Jag har mina vardagliga promenader med katte...

65

Av Tess - 26 mars 2008 21:37

Har ni nångång kännt hur patetiskt allt kan kännas?   Jag lever ett patetiskt liv, dag efter dag går. Men inget skiljer dom åt. Visserligen kan de skilja sig mellan vardag- och helgdagar. Vardagarna börjar alltid med att min äckliga klocka ringer run...

64

Av Tess - 20 februari 2008 20:17

Ser att jag tappar jävligt mycke besökare nu när jag inte är så aktiv längre, förlåt för de.   Ska skärpa mig, men inte nu..sen.   Skriver nu egentligen bara för att fördriva tid medan jag äter upp min banan, sen blir det att sova. Yepp ska lägga mig...

Presentation

Omröstning

Vem är du?
 Kompis till mig.
 Släkting/familj.
 Okänd.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards